Fibonacci strategie

fibonacci strategieDe Fibonacci strategie is een onder veel spelers wel bekend bij een potje random roulette. Je gaat hierbij inzetten op enkelvoudige kansen volgens een reeks getallen. De reeks gaat je begeleiding zijn om je inzet te bepalen. Door volgens een reeks te spelen kan je bij winst optimaal profiteren en bij verlies verlaag je het geld dat je verliest. Het is een eeuwenoud systeem dat ooit bedacht werd door een Franse wiskundige. Uiteraard kan je het zelf ook toepassen. Regelmatig wordt het systeem gebruikt om te winnen bij een potje roulette.

Maak je eigen reeks

Voor je het systeem kan toepassen moet je zelf een reeks getallen maken en nummers voorspellen. Volgens de wiskundige Fibonacci reeks zijn de eerste twee getallen de som van het volgende getal. We hebben even een voorbeeld gemaakt waarbij we beginnen met de 1. Je krijgt dan de volgende reeks volgens de som. 1 – 1 – 2 – 3 – 5 – 8 – 12 – 20 – 28 – 48 – 76.  Zoals je ziet begonnen we met 1 + 1 = 2. Je krijgt daardoor als begin van de reeks 1 – 1 – 2. Daarna tel je weer de voorgaande twee getallen op dus 1 + 2 = 3. Zo maak je een reeks van een aantal getallen. Het is belangrijk dat de getallen binnen je budget vallen.

Inzetten volgens Fibonacci

Je hebt een reeks gemaakt met getallen die binnen je budget vallen. Nu ga je inzetten op basis van de getallen. Je zet altijd in op de enkelvoudige kansen. Denk hierbij aan rood/zwart of even/oneven. Hier zet je het eerste getal van de reeks op in bijvoorbeeld € 1. Win je? Dan zet je opnieuw € 1 in. Verlies je? Dan schuif je één stap op in de reeks. Dus in dit geval zet je weer € 1 in. Je blijft net zolang opschuiven in de reeks tot je weer wint. Als je wint ga je twee stappen terug. Je schuift net zolang door tot je weer bij het begin uitkomt. In dit geval heb je als het goed is je verlies goedgemaakt en een leuke winst bij elkaar gespeeld.

Speel met een doel bij Fibonacci

In theorie is er geen begin of eind aan de reeks. Als je getallen tekort komt kan je de reeks langer maken. Net zolang tot je verlies teruggespeeld hebt. Omdat de reeks oneindig heen en weer kan bewegen is het slim om te stoppen op een bepaalt moment. Spelers met een doel stoppen sneller en maken daardoor kans om te winnen. Dit kan door met een doel te spelen. Het is belangrijk om een realistisch winstdoel te nemen. Bijvoorbeeld 10% tot 20% van je totale budget. Als je dit bij elkaar weet te spelen met dit systeem, dan win je en stop je direct met spelen. Het is de enige manier om met de reeks te winnen. Het maakt niet uit of je dit al gehaald hebt halverwege de reeks. Dit is jouw moment om te stoppen en niet als de reeks afgemaakt is.

Fibonacci als hulpmiddel voor je inzetten

Fibonacci beschouwen we zelf niet echt als de winnende strategie bij een potje roulette. Het is een hulpmiddel om te bepalen wat je gaat inzetten. Ga je € 1 inzetten of € 10? De lijn geeft aan wat slim is om te doen. Je kan zo binnen je budget naar de winst spelen. Zorg er wel voor dat de reeks bij je budget past. Als je met € 10 begint kom je al snel hoog uit. Dit geld moet natuurlijk wel op je account staan. Gebruik dit hulpmiddel gerust eens in de gratis modus en ervaar of het jouw winnende strategie is bij roulette.

disclaimer
€250 + 100 FS